Restaurant
Naslovna / Restaurant / Restaurant
 
Dugogodišnja obiteljska tradicija u ugostiteljstvu i turizmu obitelji Marić osigurala je prepoznatljivo ime "Sidro" među gostima. Hotel-restaurant "Sidro" odiše obiteljskom atmosferom. Restaurant ima klimatiziranu salu, te prostranu terasu okruženu osebujnom vegetacijom, idealno je mjesto za druženje i uživanje u brojnim gastronomskim delicijama ove obitelji. Restaurant može ugostiti 80 gostiju na terasi i još 50 u sali.

"Sidro" nudi izbor domaćih i svjetskih specijaliteta, na usluzi je svojim gostima kao i svim ostalim posjetiteljima.
Izvorne dalmatinske specijalitete restaurant nudi pripravljene na način primjeren ovom podneblju koristeći se pritom autohtonim dalmatinskim namirnicama ekološkog porijekla. Riba i školjke svježe dolaze s koća, meso i sir iz dalmatinske zagore, voće i povrće s ekološkog obiteljskog gospodarstva i maslinovo ulje koje na tradicionalan način svake godine proizvodi sama obitelj Marić.

Svjetski specijaliteti i umaci dolaze još više do izražaja jer su pripravljeni od svježih i autohtonih dalmatinskih namirnica. Možemo izdvojiti kompletne salate, vegetarijansku platu, biftek u umaku od papra, losos u umaku od kapara, cordon bleu.

Za desert spomenimo neponovljive palačinke i neodoljiv mousse au chocolat! U stalnoj potrazi za poboljšanjem i kvalitetom, profesionalan i iskusan tim predvođen vlasnicima znati će Vam predložiti uz svako jelo odgovarajuću bocu prepoznatljivog vina.

Očekujemo Vas s veseljem!


 
  home // o hotelu // restaurant // sobe // vodice // kontakti eng // deu // fra // hrv
  Copyright © 2000 -2006 hotel sidro developed by lemax