O hotelu
Cjenik
Rezervacija
Foto galerija
Kako do nas
Naslovna / O hotelu / O hotelu
 
Hotel "SIDRO" nalazi se na Srednjem Jadranu u "gradu cvijeća": Vodicama.

Samo 200 m od šljunkovite plaže dočekuje vas obiteljska atmosfera i srdačna posluga. Restaurant "SIDRO" je poznato po njegovanoj domaćoj i internacionalnoj kuhinji. Udobne sobe opremljene su tušem i toaletom; svaka soba ima balkon s pogledom na more ili na privatni parking.

Pored mnogobrojnih caffe-barova i diskoteka, Vodice pružaju obilje sportskih distrakcija kao tenis, ronjenje, ribarenje i jedrenje.

Šetnje i izleti su mogući u: Tribunj (3 km), Šibenik (12 km), Zadar (60 km), Split (90 km), Dubrovnik (260 km), Međugorje (200 km), Izleti su također mogući u NP Krka / Visovac (15 km), NP Kornati (35 km), NP Paklenica (110 km) i NP Plitvice (200 km).

Dolazak u Vodice moguć je osobnim automobilom, zrakoplovom, vlakom, autobusom i brodom. Vozač "SIDRA" dolazi po vas u zrakoplovnu luku Split ili Zadar, te na autobusni ili željeznički kolodvor Šibenik.

Gospođa Marić rodom je iz Strasbourg-a, te se u "SIDRU" aktivno pričaju svjetski jezici: francuski, engleski, njemački i talijanski, što svakom stranom gostu omogućuje bolju komunikaciju i lakše snalaženje u Šibensko-Kninskoj županiji.

S velikom radošću vas prima Hotel-restaurant "SIDRO".


 
  home // o hotelu // restaurant // sobe // vodice // kontakti eng // deu // fra // hrv
  Copyright © 2000 -2006 hotel sidro developed by lemax